Kdo má uši, slyš.

Kolumbus - masový vrah a psychopat - oslavován Spojenými státy

26. 1. 2014 17:17

Tento článek uveřejňuji proto, že se někteří z Vás mohou setkat s tím názorem, že Kolumbus byl velkolepý evangelista a přivedl na víru několik stovek, tisíc... domorodců. To, co skutečně dělal ale nemá s Láskou našeho Boha nic společného a nezmění to ani učebnice či historické kanály, které si myslí, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou.

.............

Někteří Američané bojují proti tomu, aby Kolumbus měl svůj vlastní státní svátek (Columbus Day). Říkají, že by měl být zrušen a měla by veřejnosti být odkryta jeho pravá tvář. Pokud nevíte, jaká je, velmi vám doporučuji udělat si malý průzkum historie. Zde je pár nahodilých faktů, se kterými jsem se setkala…

Dobový obrázek, kde Kolumbus a jeho muži zabíjí rodilé Američany.

Text:

"(Španělé) brali děti od prsou svých matek, popadli je za nohy a mrštili jejich hlavy o kameny... Postavili velký pranýř, dostatečně nízký na to, aby se prsty mohli dotknout země a předešli tak uškrcení a pověsili třináct (rodilých) najednou, aby poctili Krista Našeho Spasitele a dvanáct Apoštolů. ... Poté kolem nich byla uvázána sláma a byli upáleni zaživa."

Pro začátek, věděli jste, že pravým důvodem, proč Kolumbus přeplul oceán bylo, že znásilnil 13 letou dceru jedné Španělské vévodkyně? Nemohli ho zabít, aniž by se italský soud nerozhněval, takže královna Isabella ho prostě poslala na misi, ze které se neměl vrátit. Je také VEŘEJNĚ ZAZNAMENÁNO, že odměnil své vojáky rodilými Američankami, aby je mohli znásilnit. Někdy jednomu rodákovi usekli ruce a přivázali mu je kolem krku, pak mu řekli, ať jde a „vyřídí pozdravy“ ostatním v jeho kmenu. Jindy zase zmasakrovali celou vesnici, bez ohledu na věk obětí. (Není divu, že mu „elita“ dala dovolenou…)

Když Kolumbus poprvé přistál na pevnině a byl s radostí, jídlem a dary uvítán rodilým Americkým kmenem Arawaků, napsal si do svého deníku:

„Přinesli nám papoušky a koule bavlny a kopí a mnoho dalších věcí… ochotně vyměnili všechno, co měli… Nenosí zbraně a ani je neznají, tak jsem jim ukázal meč, vzali jej za okraj a z nevědomosti se o něj řízli. Nemají žádný kov. Jejich kopí jsou udělány z prutů… byli by dobrými služebníky… S padesáti muži bychom si je všechny mohli podrobit a oni by dělali cokoliv bychom jim řekli.“

Z počátku psal Kolumbus o dobytí a zotročení rodilých. Zatímco Arawakové přinášeli dary, připravovali jídlo a vyměňovali vše, co měli.

Kolumbus napsal, že rodilí

„jsou tak naivní a tak bezstarostní, že by mi to nikdo nevěřil, kdyby je neviděl na vlastní oči. Když je o něco požádáte, nikdy neřeknou ne. Ale na druhou stranu to nabízí sdílet se všemi.“

Také napsal:

„Věřím, že by se lehce mohli stát Křesťany, protože se mi zdá, že nemají žádné náboženství.“

Evropští osadníci vzali svobodnou společnost bez majetku, jmění, hierarchie nebo psaného náboženství a nahradili jej dnešní Amerikou – svět, který se třpytí sobeckým materialismem, kde každý kousek země/vody/vzduchu je veřejný nebo v soukromém vlastnictví, je zdaněn a ovládán zkorumpovaným hierarchickým systémem zákonů a nařízení, kde se s dary matky přírody a Božími jedná jako s osobním vlastnictvím ke koupi, prodeji, vyvlastnění apod.

Kolumbus napsal:

„Jakmile jsem připlul k Indii, na první ostrov, který jsem našel, násilím jsem vzal pár rodilých, aby se mohli učit a dát mi informace o čemkoliv, co v těchto končinách je.“

Informace, které Kolumbus chtěl nejvíce byla: Kde je zlato? Jeho druhá expedice měla sedmnáct lodí a více než dvě stovky mužů. Cíl byl jasný: otroci a zlato. Šli od ostrovu k ostrovu v Karibiku, jako zajatce si brali Indiány. Putovali ostrovem ve skupinách a hledali zlato, jako sexuální a pracovní otroky brali ženy a děti.

Kolumbus se netajil tím, že chtěl „převést ty divošské Indiány na naši Svatou Víru“, která mu garantovala zotročení a exportování tisíců rodilých Američanů. Toto jednání vyústilo v totální genocidu, nicméně to nevadilo, protože jim byla dána příležitost věčného života díky křesťanství. Ten samý způsob myšlení dal také právo obyvatelům Západu ke znásilňování žen. Jeho vlastními slovy – Kolumbus popsal, jak on sám „měl potěšení“ s rodilou ženou, poté, co jí „důkladně“ zbičoval kusem lana.

(Zdroj: Helen Ellerbe „The Dark Side of Christian History“)

Do r. 1496 byli osadníci zodpovědní za 34 milionů usmrcených rodilých Američanů. Nemluvíme zde o nějakém chlapci, který náhodou narazil na Ameriku, když hledal rychlejší cestu do Indie, ale to je to, co nám a našim dětem řekne běžná učebnice dějepisu. Osobně nevím, proč většina těchto učebnic říká, že „objevil Ameriku“, když tam zcela jasně byli rodilí Američané dlouho před ním A také jenom proto, že většina těch kmenů, které pobil nebo zotročil byli z Karibiku. (Je zde NULOVÁ evidence o tom, že vůbec našel hlavní území Severní Ameriky.)

Není zde absolutně ŽÁDNÝ DOBRÝ DŮVOD k tomu, aby tento masový vrah měl celostátní svátek. Když to někdo dělá, je to urážka MILIONŮ rodilých Američanů. A také docela dobře všech, kteří se zajímají historii, která je hlouběji než jen to, čím nás krmí ve školách…

Odkazy pro více info:

http://hiphopwired.com/2010/10/11/remembering-christopher-columbus-the-biggest-mass-murderer-in-history/

http://totems-poles.blogspot.co.uk/2008/07/native-american-genocide.html

http://www.historyisaweapon.com/defcon1/zinncol1.html

http://elitedaily.com/elite/2012/christopher-columbus-mass-murderer/

http://www.youtube.com/watch?v=mQZm03ZoF08

 

Zobrazeno 1906×

Komentáře

Antonín Šimek

Neidealizoval bych si žádné původní národy. "Křesťanství" bylo a je mnohdy jen zástěrka, kterou ďábel šikovně využije k sobectví... podívejte se na paláce, které si dnešní i historičtí "duchovní" vystavěli. Američané se svými přehnanými právy menšin ovšem nyní hrají sebevražednou ruskou ruletu, která je ovšem zase jen tah "chytrých tohoto světa"...

climax

spíše "mocných" ;)

Antonín Šimek

ano mocných...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz