Kdo má uši, slyš.

Kojení ovlivňuje celý náš život

31. 1. 2014 10:34
Rubrika: Rodina

Jako uvědomělá matka :) a také proto, že máme měsíc s tématem Rodina, si dovoluji zahrnout článek o kojení a věcí, které s tím souvisí...

K článku níže, který zahrnuje opravdu úžasné informace, bych měla dodat, že mateřské mléko je ŽIJÍCÍ potravina, kdežto chemická a geneticky upravená kojenecká výživa je MRTVÁ potravina.

Mateřské mléko obsahuje vědomí a dovoluje matkám předat dále své znalosti a vědomosti o stvoření jejich dětem - skrze kojení.

Kojenecká výživa na druhé straně nedovolí přenosu takovýchto informací od matky k dítěti a postupně bude oslabovat schopnost dítěte porozumět Božímu Zdroji a jeho/její přirozeném místu ve stvoření. A jelikož obsahuje geneticky modifikované jídlo, zamíchá také s DNA dítěte a oslabí jeho plný potenciál.

Také bych měla zmínit, že matky mohou skrze mateřské mléko přenášet své pocity a mateřské mléko změní svou konzistenci, chuť a průtok v závislosti na tom, jak se matka cítí.

Pokud je matka pod stresem, v depresích, obavách nebo ve strachu, všechny tyto pocity mohou změnit dodávku mléka nejen v chuti, ale také v struktuře, množství a kvalitě. Pokud matka nemůže z jakéhokoliv důvodu kojit, je pro oba extrémně důležité, aby se vyhnuli instantní kojenecké výživě a vyhledali mateřské mléko třeba skrze organizace, které jsou schopny jej dodat od jiné kojící ženy.

Kmenové buňky

jsou velkou věcí Upřímně, pupečníková krev by se neměla uchovávat, protože hlavním důvodem pro kmenové buňky je to, co dítě POTŘEBUJE tuto transfuzi kmenových buněk při porodu. Není to "lékařská ztráta", jak to někdo nazval,... je to první přirozená transfuze kmenových buněk... Krev dítěte je zesílena vitamínem K, způsobuje situaci, kdy se kmenové buňky musí dostat přes usazeniny, dosti umazané krevní cévy plné krve, která umožňuje kmenovým buňkám snadný přístup kamkoliv. Jednoho dne možná lékařské profesi dojde, že nejen že jsou kmenové buňky důležité a užitečné pro novorozeně, ale ředí krev z nějakého důvodu.... mateřské mléko má kmenových buněk jako plný náklaďák.

Mateřské mléko NENÍ jen potravina.

Mateřské mléko má mnoho výhod, které přesahují výživu.

Mateřské mléko má pozoruhodné a dlouhotrvající efekty, nejen na vývoj imunitního systému, ale také na střevní flóru, vývoj mozku a jiné zdravotní parametry.

Mateřské mléko je odolným správcem, hormonálním vodičem, génius v oblasti hustoty kostí a genetický projektový skener.

Je to regulátor genů a dva roky kojení dává, ustálí a upevňuje tuhý kořínek genetického zdraví vašeho dítěte, takže celý jeho život.

Do tohoto seznamu přidejte kmenové buňky.

----------------------

Další článek říká zajímavou informaci o tom, že když matka své dítě odstaví, často mívá deprese, u citlivějších žen to pak bývá dokonce velmi hluboký smutek.

Dr. Tiffany Field, výzkumný profesor pediatrie z Univerzity v Miami říká, že "to, co mnoho z nich cítí, je hormonální změna, která působí tak, že se cítí špatně a cítí se jakoby ztratili vzácný vztah."

Jakmile ale žena ví co a proč se s ní děje, je jednodušší tento problém řešit.

Dále se pak uvádí, že děti, které jsou krmeny, když si o to ony sami řeknou, mají lepší výsledky ve škole, na rozdíl od těch, které jsou krmeny - ať už mateřským mlékem nebo kojeneckou výživou, naplánovaně.

Trend, který nám média a nakonec sami doktoři podsunují je, že kojení není v zásadě tak důležité. Mnoho slavných matek, které mají nepřímý vliv na budoucí rodiče, nejsou moc obětování schopné. Nenechají si "ničit" tělo, jen kvůli tomu, aby se dítě mohlo napít z jejich prsů... tak jak to dělaly ženy po tisíce let a sami si určitě dokážete alespoň z části odůvodnit, proč s příchodem "technické" umělé péče prudce vzrostly hádky a rozpory v rodinných kruzích. Kojení totiž sbližuje rodinu kompletně - nejen matku s dítětem, ale také matku se svým partnerem. A kruh se uzavře, pokud muž pro své děti udělá to nejlepší, co může - milovat jejich matku.

 

 

Zobrazeno 1173×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz