Kdo má uši, slyš.

Skrytý život Marilyn Monroe - 2. část

19. 6. 2013 13:22
Rubrika: Nezařazené

Čtěte první část: https://climax.signaly.cz/1306/skryty-zivot-marilyn-monroe-cast

ale nejdřív také tento článek: https://climax.signaly.cz/1306/puvod-a-techniky-programovani-mysli

První část této série článků popsala skrytou stránku dětství a začátky v zábavním průmyslu Marilyn Monroe. Zatímco Monroe představovala image úchvatného sex symbolu, reality jejího denního života byla přinejmenším opačná: byla kontrolována, zneužívána, vykořisťována a dokonce traumatizována několika opatrovníky, zatímco žila v podmínkách pobobující se vězení. Její těžká situace pomalu vedla k duševnímu zhroucení, a když už pro lidi, kteří ji kontrolovali, ztratila smysl, svůj život za velmi divných okolností ztratila.

I přesto její životní legenda žije dál a jistém smyslu je důležitější dnes, než kdy jindy… ale pro špatné důvody. V Hollywoodu je dnes velký počet otroků pod kontrolou mysli a ti, kteří jsou za oponou udělali z Marilyn Monroe hlavní symbol Beta programování. V těchto dnes je v Hollywoodu mnoho jejích nástupkyň, přičemž všechny představují sexuální mamon, podlehajíce té samé kontrole a utrpení jako kdysi Marilyn. A všechny se eventuálně alespoň jednou za svou kariéru s Monroe zpodobní. Je to náhoda? Obrázky Monroe jsou na konkrétních typech slavných opakované …. Příliš často na to, aby to byla jen náhoda.

Pojďme se podívat na konec kariéry Marilyn, okolnosti okolo její smrti a na to, jak je dnes skrze Iluminátský průmysl zneužívána.

Prezidentská modelka

Na vrcholu své kariéry se Marilyn zapletla s nejvyššími  vládnoucími osobnostmi na světě: prezidentem Spojených Států Johnem F. Kennedym. Zatímco někteří historici uvádějí, že jejich vztah byl pouze „aférkou“, výzkum v Monarch programování kontroly mysli tvrdí, že to byla v podstatě prezidentská modelka – nejvyšší „stupeň“ Beta programování otroků, kteří jsou používání „sloužit“ prezidentům.

Pokud je to pravda, je existence prezidentské modelky docela sužující předsvatou, jelikož dokazuje moc a důležitost Monarch kontroly mysli v elitních kruzích.

„Prezidentské modelky“ byly/jsou údajně baviči a politiky využívány ve velkém jako sexuální hračky; loutky s kontrolovanou myslí jsou naprogramovány vykonávat nejrůznější zvrhlé činy na rozkaz svých manipulativních „opatrovníků“. Marilyn Monroe byla prý první Monarch sexuální otrokyní, která dosáhla statusu „hvězdy“.  Pro ty, kterým není známý pojem „Prezidentská modelka“, tak ty odkážu na příběh Kontrola Candy Jones Donaldem Bainem a Longem Johnem Nebelem. Jak příběh říká, Long John Nebel – osobnost New Yorského rádia v 50. – 70. letech – skrze hypnózu své ženy Candy Jones zjistil, že byla obětí tohoto kontrolovacího projektu, jedna z mnoha MK-Ultra otroků mysli, programovaných špionážními psychiatry CIA a používána vysokopostavenými neřády, aby je uspokojovala jejich perverzní sexuální vrtochy, spolu s nejrůznějšími úkoly, jako např. být využívána jako drogový přenašeč a kurýr pro tuhle obrovskou síť morálně strádajícím mocnářům. V poslední době toho vyšlo na povrch více, jelikož se na internetu rozmožili podobné nařčení, stejně jako kontroverzní knihy, např. „Trance formation in America“ od Marka Phillipse a Kathy O’Brien,  kde slečna  O’Brien vzpomíná na své vlastní trápení spojené s MK-Ultra a Monarch zneužívání.“  

 - Adam Gorightly, “An Interpretation of Kubrick’s Eyes Wide Shut”

  

Podle výzkumníků kontroly mysli byla Marilyn první „vysokoprofilová“ prezidentská modelka, situace, která od jejich opatrovníků vyžadovala neustálou kontrolu nad tím, co veřejně řekla, nebo udělala.

„Odřízli Marilyn od jakéhokoliv kontaktu zvenčí, aby se ujistili, že jejich kontrola mysli bude fungovat. Báli se, že by s prvním prezidentským otrokem, který byl na očích veřejnosti, mohl nastat nějaký problém.“

- Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave

Marilyn 19. května zpívá JF Kennedymu  „Happy Birthday Mr. President”. V tomto ikonickém momentu v americké historii Monroe zpívá prezidentovi smyslným hlasem, na sobě má přiléhavé šaty bez žádného spodního prádla.Dnes už známe skrytou stránku tohoto příběhu – to, že tento moment byl celý vlastně o Beta programování a otroku, který zpívá Prezidentovi, kterému slouží – celému světu na očích.  

 „Vysoko úrovňoví“ Monarch otroci jsou často identifikováni drahými kameny, aby se určil jejich status. Prezidentské modelky jsou prý označeny diamanty.

„Pro dobré účely a pro rozpoznání nosí Monarch otroci diamanty, aby ukázali, že jsou prezidentskými modely. (…)

Smaragdy znamenají drogy, rubíny znamenají prostituci, diamanty (napodobeniny) práci Prezidentské modelky.“

-          Tamtéž

Ve filmu „Páni mají radši blondýnky“ Monroe proslule zpívá “Diamonds are a Girl’s Best Friend/Diamanty jsou dívčinými nejlepšími přáteli ”. Byl v této písni nějaký druhý smysl?

 Podstatný fakt: šaty, které má Monroe na sobě, když zpívá  “Happy Birthday Mr. President” se skládaly z více než 2500 napodobenin diamantů. Byl to způsob, jak ji identifikovat jako Prezidentskou modelku? Jedno je jisté, za tím úsměvem a všemi těmi diamanty byly věci v této části Marilynina života exrtémně složité. Toto vystoupení bylo totiž jedno z jejich posledních – o tři měsíce později byla nalezena mrtvá.

Pomalé zhroucení

 Poslední měsíce Marilynina života byly charakteristické nevypočitatelným chováním, divnými příběhy a několika „intimních“ vztahů s vysoce postavenými lidmi. Neustále a ve větší míře ukazovala znaky svého vážného duševního stavu, měla také aférky s několika muži (JFK, jeho bratr Bobby Kennedy, Marlon Brando a další) a podle biografie Marilyn Monroe: My little Secret od Tonyho Jerrise, také s několika ženami.

Jakožto Beta otrokyně byla zneužívána sexuálně lidmi z jejího průmyslu. V knize Marilyn, Joe and Me od June DiMaggio autor popisuje, jak byla nucena sloužit starším mužům a že se musela úplně odprostit od reality (důležitý aspekt Monarch programování mysli), aby vůbec mohla tyto nechutné věci provádět.

„Marilyn si nemohla dovolit cítit nějaké emoce, když spala s vrásčitými starými muži, aby v byznysu přežila. Musela se chránit tím, že je (emoce) během těchto časů prostě vypla – jakoby hrála roli, aby se z této hororové situace vymanila. Když tito vysoce postavení a vysoce cenění mangáti vlastnili její tělo i duši, nemohla si dovolit žít svůj život. Byly časy, řekla mi, když přišla domů unavená z focení a nějaký mocný starý chlápek jí zavolal a jí to nahnalo husí kůži. Po nějakém čase těchto hrůz sexuálních orgií, přišla a zůstala v naší sprše třeba hodinu, nebo více. Chtěla ze sebe smýt všechny ty strašné zážitky, kterým musela čelit.“

- June DiMaggio, Marilyn, Joe and Me

 V posledních měsících jejího života bylo prý velmi těžké s Marilyn pracovat a její chování vzbuzovalo v okolí obavy. Během natáčení jejího posledního filmu „The Misfits/Mustangové“ měla Monroe „vážnou nemoc“, která ovšem nikdy nebyla objasněna, ale byla prý léčena… psychiatrem. Jinými slovy, kontrola mysli.

„Monre byla často nemocná a neschopná fungovat, a bez přítomnosti Dr. Greensona znovu začala brát prášky na spaní a užívat alkohol. Susan Strasber, která jednou navštívila její natáčení později popsala Monroe jako „jakoby smrtelně zraněnou“ a v srpnu byla Monroe odvezena do Los Angeles, kde byla po deset dní hospitalizována. Noviny uvedly, že byla blízko smrti, přesto nebyla rozebrána povaha její nemoci. Louella Parsons v novinách napsala článek, že Monroe byla „velmi nemocná dívka, mnohem více nemocná, než se zprvu zdálo“, a odkryla, že byla léčena psychiatrem.“

- Wikipedia.com, “Marilyn Monroe”

V roce 1962 Marilyn začala natáčet „Something’s Got to Give“, ale byla tak nemocná a neschopná, že ji museli okamžitě vyhodit a 20th Century Fox z ní vysoudilo půl milionu dolarů. Filmový producent Henry Weinstein uvedl, že chování Marilyn během natáčení bylo strašné:

„Velmi málo lidí zažívá teror. Všichni prožíváme strach, neštěstí, zlomená srdce, ale tohle byl úplný teror.“

- Anthony Summers, “Goddess”

 Weinstein zjistil, že Marilyn neměla prostě jen „špatné dny“, nebo kolísavou náladu. Cítila „úplný teror“ – něco, s čím obvykle skončí ztraumatizovaní otroci kontroly mysli.

Poslední sezení

Koncem června roku 1962 fotila pro Vogue s fotografem Bertem Sternem. O šest měsíců později byla nalezena mrtvá. Při pohledu na tyto fotografie vidíme, že je zde něco špatně – vidíme smyslnou, přesto stárnoucí Monroe, opilou, oči ztratily svou jiskru. Ať už to bylo úmyslné nebo ne, toto focení je symbolické pro několik důvodů.

 

Podle Sternovy knihy „The Last Sitting/Poslední sezení“ se fotograf rozhodl použít i ty snímky, které sama Marilyn vyřadila, protože byly neuspokojivé. Když dnes víme, že sama byla o pár týdnů  „vyřazena“, snad proto, že pro své opatrovníky již byla „nespokojivá“, můžeme tyto obrázky považovat tak trochu za prorocké.

Navíc červený závoj na její tváři a přivřené oči mohou symbolicky naznačit obětování Marilyn.

Fotilo se v Hotelu Bel Air a údajně tam bylo dost alkoholu. Také se říká, že Marilyn a fotograf se spolu během focení „intimně zapletli“.

Focení, které bylo snad v tom nejtěžším období Marilyn – po „potratu“, rozvodu, nuceném výletu do psychiatrické léčebny a různých typů zneužívání, bude také zapamatovatelné jako to nejodhalenější a nejintimější. Jak se Marilynin život stával složitějším, ona sama se nabírala větší a větší sexualitu – což je to, co jsou Beta otroci naprogramovaní dělat. Nicméně stejně jako jiní otroci kontroly mysli se nedožila ani čtyřicítky.

 

Její smrt

5. srpna 1962 Marilyn Monroe nalezl její psychiatr Ralph Greenson mrtvou v jejím pokoji. Zatímco byla její smrt klasifikována jako „možná sebevražda“, kvůli „kritickému otrávení barbituráty“, stále je to jedna z nejdiskutovanějších konspiračních teorií vůbec. Známe několik faktů, které ukazují spíše na vraždu, i přesto nikdy nebyla její smrt oficiálně potvrzena. Od Marilynina odchodu skončila za podobných okolností  velká část slavných. Pro ty, kteří už znají odvrácenou stranu zábavního průmyslu, se bude pracovní postut této okultní elity jevit zcela jasným.

V případě Marilyn jsou důkazy docela zarážející. Ve skutečnosti bylo zničeno tolik důkazů, že je těžké nevěřit, že někdo něco ututlal. Jack Clemmons, první důstojník policejní stanice v LA, který ohledával místo úmrtí, uvedl, že věří, že byla zavražděna. Mnoho dalších detektivů řekli to samé, ale nikdo nebyl obžalován.

V době smrti Marilyn byli v jejím domě přítomni tři lidé: její uklízečka Eunice Murray, její psychiatr Dr.Ralph Greenson a její internista  Dr. Hyman Engelberg. Vyšetřování okolo smrti Marilyn odhalilo, že Dr. Greenson zavolal policii hodinu poté, co ji Dr. Engelberg prohlásil za mrtvou. Chování tě chto tří lidí na místě činu bylo popsáno jako „nevypočitatelné“. Zde jsou části chronologicky sestavené události té osudné noci.

 ■

19 - 19:15.: Joe DiMaggio Jr., syn baseballového hráče Joa DiMaggia (a tím pádem dřívější nevlastní syn Marilyn) jí telefonuje, že zrušil své zasnoubení se svou dívkou v San Diegu. DiMaggio Jr. vypověděl, že Monroe zněla vesele a povzbudivě.

 

19:30 – 19:45: Peter Lawford (švagr prezidenta Kennedyho) telefonuje Monroe, aby ji pozval na večeři do jeho domu, pozvánka, kterou ten den jednou odmítla. Podle Lawforda Monroe mumlala a začínala být nesrozumitelná. Poté, co se s ním rozloučila, konverzace náhle skončila. Lawford se pokoušel dovolat zpátky, ale ozýval se jen obsazovací signál. Telefonní záznamy ukazují, že toto byl poslední hovor na její hlavní linku, který Monroe ten večer měla.

 ■

 

20:00: Lawford telefonuje Eunice Murray, která ten večer tráví v Marilynině domku pro hosty, na jinou linku a žádá ji, aby  šla Marilyn zkontrolovat. Po pár vteřinách se Murray vrací k telefonu a říká, že je v pořádku. Lawforda to ovšem nepřesvědčilo a snaží se zkontaktovat s Monroe po celou noc. Telefonuje svému příteli a právníkovi Miltonu A. „Mickeymu“ Rudinovi, ale ten mu radí, aby se od domu Monroe držel dál a zdržel se jakéhokoliv veřejného ztrapnění, které by mohlo nastat.

22:00: uklízečka Eunice Murray prochází kolem ložnice Marilyn a později uvádí, že pod dveřmi viděla svítit světlo, ale rozhodla se Monroe nevyrušovat.

 ■

3:00: Eunice Murray volá osobního psychiatra Marilyn Dr. Greensona na druhé telefonní lince, nemůže Monroe vzbudit. Je si jistá, že se děje něco špatného, poté, co oknem nahlédla do její ložnice.

 ■

3:40: Dr. Greenson přijíždí a zkouší vylomit dveře, ale nepovede se mu to. Dívá se skrze zasklené dveře zvenku a vidí Monroe, jak leží na posteli a drží telefon, patrně již mrtvá. Rozbíjí sklo, aby mohl otevřít dveře zevnitř a kontroluje ji. Volá Dr. Hymanu Engelbergovi. Spekuluje se, že v se v tento okamžik volala první záchranná pomoc, která byla později odvolána.  

 ■

4:30: Jsou přivolaní policisti, kteří přijíždí chvíli poté. Dva doktoři a Murray jsou vyslýcháni a určují čas úmrtí – okolo 00:30. Policie si všímá, že pokoj je velmi čistý a zdá se, že postel je čerstvě povlečená. Uvádí, že Murray umýval prostěradla, když přijeli. Policie si všímá několika lahviček s práškami na nočním stolku, ale v pokoji nejsou žádné sklenice se kterými by mohla prášky zapít – voda byla vypnutá. Později je jedna sklenice nalezena na zemi u postele, ale policie tvrdí, že tam nebyla v době, kdy pokoj prohledávali..

 ■

5:40: Přijíždí pohřební zřízenec Guy Hockett a všímá si posmrtné ztuhlosti a určuje čas úmrtí na 9:30 až 11:30. Tento čas je později upraven, aby byl v souladu s výpovědmi svědků.

6:00: Murray mění svůj příběh a nyní tvrdí, že šla zpátky do postele opůlnoci a zavolala pouze Dr. Greensona, když se vzbudila ve 3 hodiny ráno a všimla si zapnutého světla. Oba doktoři také změnili své výpovědi a začali tvrdit, že Monroe zemřela okolo 3:50 v noci.  Policie zaznamenává, že se Murray jevila docela vyhýbavě a velmi nejasně a nakonec svou výpověď ještě několikrát změnila. I když byla klíčovým svědkem, mohla Murray cestovat po Evropě a už nikdy nebyla vyslýchána.

- Wikipedia.com, “Death of Marilyn Monroe”

 

Abychom shrnuli podivné události, které se tu nos stali: Policie byla přivolána více než hodinu poté, co byla Monroe nalezena mrtvá; pokoj byl uklizený uklízečkou a povlečení se změnilo POTÉ, co byla nalezena mrtvá; bylo tam několik lahví s prášky, ale žádná voda; sklenice byla později nalezena na podlaze, ale nebyla tam, když byl pokoj původně ohledán; čas smrti určen svědky se několikrát změnil. A nakonec, hlavní svědkyně (a možná pachatelka) Eunice Murray opouští zemi a není nikdy více vyslýchána.

Láhve s prášky nalezené vedle těla Monroe

Okolnosti obklopující pitvu Monroe jsou také hodně podezřelé, jelikož ty nejdůležitější zprávy jasně ukazují, že spolykání prášků nebyla příčina smrti. Navíc je zde vidět snaha potlačit všechny důkazy, které mohou vést k objasnění pravé příčiny smrti Monroe.

„Patolog Dr. Thomas Noguchi nemohl najít žádné stopy po kapslích, prášku nebo typické změny barvy způsobené lékem Nembutal v žaludku Monroe nebo střevech, což by naznačovalo, že drogy, které je zabily, nebyly spolykány. Pokud je Monroe užívala po nějakou dobu (což by souhlasilo se zbytkem těla), zemřela by před vstřebáním takového množství v jejím krevním oběhu. Monroe byla nalezena ležící tváří dolů. Byly zde také známky cyanózy (modro/fialová kůže), to by značilo velmi rychlou srmt. Noguchi požádal toxikologa o vyšetření krve, jater, ledvin, žaludku, moči a střev, což by odhalilo, jak se drogy do jejího systému dostaly. Nicméně poté, co toxikolog vyšetřil krev, nevěřil, že bude muset vyšetřit ostatní orgány, takže většina z nich byla zničena bez toho, aniž by byla vyšetřena. Noguchi později požádal o vzorky, ale lékařský fotograf zničil všechny diapozitivy ukazující ty orgány, které byly vyšetřeny a ty, které ukazovaly pohmožděniny na těle, což úplně znemožnilo určit příčinu smrti.

Toxikologická zpráva ukazuje v krvi Monroe vysokou hladinu Nembutalu (38-66 kapslí) a chlorahydrátu (14-23 tablet). Nalezená hladina byla dost na to, aby zabila více než 10 lidí. Vyšetření těla vyloučilo nitrožilní injekci, jako zdroj drog. Soudní lékař Dr. Theodore Curphey na celou pitvu dozíral. Kromě příčiny smrti, která byla uvedena na úmrtním listu, nebyly nikdy publikovány žádné jiné nálezy. „

-          tamtéž

v roce 1985 britský novinář Anthony Summers vyšetřoval okolnosti okolo smrti Monroe. Sjednal si rozhovor se služebnou Eunice Murray pro BBC. Neúmyslně potvrdila některé usvědčující fakta.

„Pro program BBC Eunice Murray původně zopakovala ten samý příběh, který řekla Robertu Slatzerovi v roce 1973 a policii v roce 1962. Když si všimla, že se natáčecí štáb začíná balit, řekla „Proč bych ve svém věku měla zapotřebí ještě něco tajit?“. Bez jejího vědomí bylo nahrávání stáel zapnuté. Murray poté potvrdila, že znala Kennedyovy. V noci, kdy zemřela, šla do práce dobrovolně. „Když přijel doktor, ještě nebyla mrtvá.“ Murray zemřela v roce 1994 be toho, aby poodhalila bližší detaily.“

-          Tamtéž

I přes všechy tyto skutečnosti nevyšla pravda o její smrti zcela na povrch. A jelikož se tento problém týká mnoha dalších celebrit, protože zemřeli podobnou smrtí, obklopuje jej záhadná aura a mnoho nezodpovězených otázek. Jinými slovy je to vzor typického okultního elitářského vraždění, jelikož oni mají moc zadržet zákon před odhalením pravdy.

Někteří badatelé se pokusili  poukázat na ty, kteří vraždu vyšetřovali. Někteří ditují Kennedye, CIA, její psychology nebo jiné. Je ale možná moudřejší trochu poodstoupit a podívat se na to trochu zeširoka: Mnoho lidí okolo Monroe byli součástí jednoho systému. Nebyla to jediná osoba, která se rozhodla ji zabít, byla otrokem kontroly mysli, „vyhozena z vlaku svobody“. Jako mnoho dalších po ní, byla slavná osobnost, která byla zneužívána, když byla užitečná a vyřazena, když se její programování začalo vymykat kontrole.

„Hlubší význam je v tom, že všichni Monarch otroci jsou nahraditelní, pokud překročí linii, a mnoho z těchto obětí jsou údajně „vyřazeni“ v podobném duchu poté, co dosáhnou určitého věku a nejsou už dále jako prostitutky/otroci potřební, nebo pokud se nějak od programování osvobodí, jsou považováni za „riziko“.

 -  Op. Cit. Gorightly.

 

 Symbol Beta programování v dnešním zábavním průmyslu

Zatímco se Marilyn Monroe stala ikonou v nadživotní velikosti a reprezentovala všechno to, co je v Hollywoodu svůdné a okouzlující, zároveň se v Hollywoodu v temném světě MK-Ultra, stala symbolem Beta programování. Dnes, více, než kdy předtím, mladé hvězdičky vychované zábavním průmyslem následují Marilyn – jakoby to všechno bylo pro ně naplánované. Zmanipulované svými opatrovníky jsou vedeny k slávě a bohatství, ale zároveň procházejí kontrolou mysli založené na traumatech, zneužívaní, vykořisťování, ztroskotání a někdy také skoro smrtí. Ve všech případech jsou tyto celebrity „vytvořeny“ pro to, aby alespoň jednou ve své kariéře ztělesnily Marilyn Monroe, jakoby to byl nějaký chorý požadavek loutkařů konroly mysli, kteří tímto bezradným masám identifikují své otroky. Kolik videí nebo focení představují velké hvězdy, jak zpodobňují Marilyn Monroe? Příliš mnoho na to, aby to byla jen náhoda. V některých případech není výsledek jen estetický. Zde jsou některé příklady.

Britney Spears

Jeden z nejočividnějších případů kontroly mysli v dnešním zábavním průmyslu je Britney Spears. Od svého dětsví jako členka skupiny v Disney klubu pro děti, až po dospělost, kterou žije ve vztahu se svým otcem či snoubencem (oba jako její opatrovníci), Britney vždy byla mocnými postavami úzce sledována. Jako mnoho ostatních otroků si prošla ztroskotáním, významným zneužívání a je často popisována jako „zdrogovaná zombie“ – těmi, kteří jsou jí nejbližší.

Britney zpodobňuje Marilyn Monroe, kompletně se
vzhledem platinové blondýnky. Její ruce jsou svázany, což může reprezentovat
její stav v zábavním průmyslu.

V tomto vystoupení Britney znovu vytváří ikonický moment Marilyniných rozevlátých šatů.

Britney je údajně „posedlá“ Monroe. Podle Wonderwall Britney požaduje sbírku DVD Marilyn Monroe, která má být ve všech jejich hotelových pokojích vždy po ruce. Také pravidelně navštěvuje hrob Marilyn a chce se nechat pohřbít na tom samém místě. Jsou Beta otroci programováni, aby obdivovali Marilyn?

 

Anna-Nicole Smith

Život Anny-Nicole Smith byl velmi podobný Marilyn, až do jejího úplného konce. Byla slavná pro své křivky a svou osobnost „hloupé blondýnky“, kterou Monroe zpopularizovala, její život byl typickým příkladem beta otroka. V jejím posledním roce života byla ve vztahu se svým advokátem Howardem K. Sternem – který se choval spíše jako opatrovník, než jako manžel. V tomto videu vidíme Annu- Nicole předvádějící divné chování .. docela možná bylo zapnuto naprogramované druhé já. Smutná scéna natočena Sternem, který – jak se zdá, celou událost spustil.

Video zde:

//www.youtube.com/watch?v=cgRa4-S-UhQ

Anna-Nicole také musela přejít přes neuvěřitelně traumatické okamžiky. Například v roce 2006, hned poté, co se jí narodila dcera, ji přišel navštívit její 20 letý syn… a záhadně zemřel přímo v jejím nemocničním pokoji. Příčina jeho smrti nebyla nikdy objasněna, ale jako obvykle, důvodem pro média byly „drogy“. Bylo to obětování okultní elitou, aby ztraumatizovali Annu-Nicole Smith – Beta otrokyni? Jedna věc je jistá, tato událost naprosto změnila zbytek jejího života. (Všiměte si, že Monroe ztratila dvě nenarozené děti a tvrdila, že „od ní byly vzaty“ neidentifikovatelnými lidmi).

Méně než tři týdny po smrti svého syna se Anna-Nicole „oddala“ opatrovníku Howardu K. Sternovi v neoficiálním obřadu. O pět měsíců později byl Smith v hotelovém pokoji na Floridě nalezen mrtvý. Ona sama ztratila svůj život v 39 letech, kvůli „kombinaci drog“. V krátkosti, zpodobnění s Monroe nebylo jen fyzické, ale Anna byla také programována, aby znovu prožila Marilynin život.

Anna-Nicole Smith v předělávce filmu „Páni mají radši blondýnky“.  

Jeden z mnoha okamžiků, kdy Anna-Nicole byla přiměna, aby vypadala přesně jako Monroe.  

 

Jiné Beta programované celebrity jako Monroe

Zde jsou jiné osobnosti s Beta osobnostmi, které jsou spojovány s Marilyn Monroe:

 Lindsay Lohan ztvárnila focení Poslední sezení s tím samým fotogafem, Bertem Sternem.

Stejně jako Monroe, tak i Lohan je sex symbol, který často navštěvuje rehabilitační centra (alias reprogramovací centra) a její nevypočitatelné chování připomíná ztroskotání Monroe.

Megan Fox pózuje s knihou o Marilyn Monroe a odhaluje své tetotání.

Mezitím si ale Fox nechala toto tetování odstranit. V rozhovoru uvedla: „Nechávám si ho odstranit. Je to negativní postava, protože prodělala poruchu osobnosti a byla bipolární. Nechci takovou negativní energii do svého života přitahovat.“ Poznala pravdu o Marilyn a to, co v zábavním průmyslu reprezentovala?  

Katy Perry je definitivně používána, aby propagovala Iluminátskou agendu – včetně symbolismu Beta programování. Zde pózuje jako Monroe se Zednářským šachovnicovým vzorem v pozadí.

Courtney Stodden nese všechny známky toho. Že je Beta otrokyní. V 16 letech si vzala svého opatrovníka, kterému bylo 51. Její videa se vyznačují Beta „Kitten“ programováním, zobrazuje několik osobností.

Nicki Minaj se často k Marilyn Monroe připodobňuje.

Ve svém videu “National Anthem” Lana del Rey znovu ztvárnila vystoupení Marilyn “Happy Birthday Mr. President”. Mnoho jejích videí zobrazuje narážky na Beta programování.

Lana Del Rey stojí před obrazem Marilyn Monroe

Pro slavné je normální nechat se inspirovat ikonou jako byla Marilyn Monroe, její obraz je systematicky používán na hvězdách, aby propagovali Iluminátskou agendu. Jako jiné symboly je i Marilyn v populární kultuře reprezentuje Beta programování.

 Závěrem

V této dvoudílné sérii článků jsme se podívali na mládí, kariéru smrt i odkaz Marilyn Monroe. Ve všech těchto obdobích byl život Monroe vyznačen traumatem, zneužíváním a kontrolou mysli. Jako oběť Beta programování, když zrovna nepracovala na žádném projektu, byla doslova přeposílána pro své „intimní služby“. Ke konci jejího života byla Marilyn Prezidentskou modelkou JFK, tj. stav, který pro ní mohl být osudným, pokud by se to veřejnost dozvěděla. Oba nakonec zemřeli dříve než měli za velmi divných okolností, které stále zůstávají skryté.

I po smrti Monroe se její image se stále dokola používá, aby se identifikovali ti, kteří následují její odkaz pomocí toho samého systému, který kontroloval celý její život. Proč i ty nejslavnější osoby v naší pop kultuře často končí tragicky? Je to proto, že v zábavním průmyslu se děje něco hodně špatného? Nechám Marilyn, aby celou tuhle situaci shrnula:

„Hollywood je místo, kde ti zaplatí 50 000 dolarů za polibek a 50 centů za tvou duši.“

- Marilyn Monroe

 

Zobrazeno 7656×

Komentáře

spitfire

Beru těch 50 centů, hned, dokud ta nabídka platí.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz