Kdo má uši, slyš.

Teorie duté Země

15. 2. 2013 16:00
Rubrika: Nezařazené

Řeč bude o místě, kde se pravděpodobně ukryli "ti zlí" před potopou, aby přežili další generace.

Více v předešlém článku https://climax.signaly.cz/1302/nephilim-annunaki-a-strazci

Střed země může znít jako pohádka, ale než tuto myšlenku zcela zavrhneme, musíme si uvědomit, že naši nepřátelé s ní nakládají jako s faktem. Proto bychom měli být na pozoru.

Žádný geolog nám ještě nikdy vlastně přesně neřekl, co je uvnitř Země. Všichni jen něco předpokládají, neboť nejhlubší vrt do země byl asi jen 12 km hluboký. Nedivme se, že jsme o duté Zemi ještě neslyšeli – takových věcí je mnohem víc!

Se středem Země počítají mnohé mýty, legendy a národy (jistě jste už slyšeli něco jako „země, kde slunce nikdy nezapadá“ – Eskymáci říkají, že odtamtud pocházejí!).

Dutá země má mít ve svém středu něco jako slunce, vstupy mají být např. na severním a jižním pólu, kde se moře nad povrchem postupně stává řekou, která by nás dovedla dovnitř země.

 

Některé vědecké důkazy duté země:

 

• Ledovce vznikají z řek uvnitř polárních otvorů. Řeky v zimě zamrzají, ale v létě se ledovce odlamují a jsou vytlačovány do moře. Tvoří je tedy sladká voda, která se jinak v této oblasti v atmosféře nevyskytuje.

 

• Četné ryby jako makrela a sleď; zvířata jako velryba, tuleň, polární liška, sob a pižmoň; ptáci jako jespák, labuť, husa sněžní, berneška a racek Rossův se každé jaro a podzim stěhují do a z neznámé severní země kvůli rozmnožování nebo aby unikli chladné zimě.

 

• Severní a jižní polární záře jsou způsobeny slunečním větrem vnitřního slunce proudícím skrz polární otvory a sledujícím zemské elektromagnetické siločáry. Ten způsobuje, že se atomy v atmosféře v okolí otvoru ozáří a vydávají překrásnou severní a jižní záři. Vědci ji přirovnávají k televizi, ale nemají odpověď na to, co je katodou; jejich zdroj energie není znám. Připouštějí, že musí jít o sluneční vítr, ale sluneční vítr z našeho slunce je odražen okolo země jejím elektromagnetickým polem a je mu tedy bráněno ve vstupu do atmosféry.

 

- Zde teorie duté země poskytuje dokonalou odpověď co se týče zdroje energie polárních září, této obří televizní katody. To slunce uvnitř duté země vyzařuje vysoce energetické elektrony a protony polárními otvory, které při styku s atmosférou nad nimi způsobují polární záře.

•Obrázky z družic ukazují polární otvory.
 
• Země vibruje jako mýdlová bublina, která je dutá. Při velkém zemětřesení vibruje jako zvon, který je také dutý. Základní vibrační perioda země je 54 minut. To naznačuje, že to musí být dutá koule.
 
• Žádné družice na polárních oběžných drahách nemíjejí pól blíže než na 300 mil. Žádnou družici nelze umístit na stabilní oběžnou dráhu přímo nad polárními otvory, aniž by byl vzat v úvahu místní nedostatek gravitace daný neexistencí hmoty v polárních otvorech.
 
• Severní vítr přináší teplejší počasí. Na okraj polárního otvoru slunce v létě dopadá kolmo, tak jako na rovníku, což značně zvyšuje teplotu. Olaf Jansen uváděl, že když se ocitli na dálném severu, na okraji polárního otvoru, "Slunce žhnulo v takovém úhlu, jako bychom byli v jižních zeměpisných šířkách a nikoliv na dalekém severu. Otáčelo se kolem, jeho oběžná drahá byla stále viditelná a stoupalo každým dnem výše... Jeho paprsky, které dopadaly v šikmém úhlu, dodávaly ničím nerušené teplo." (The Smoky God, str. 76, 83)
 
• Sonda Voyager a Hubbleův vesmírný teleskop potvrdily, že většina planet naší sluneční soustavy má polární záře. To mátlo vědce, protože sluneční vítr není ani dost silný na to, aby způsobil polární záře na zemi, o polárních zářích na vnějších planetách ani nemluvě. Teorie dutých planet poskytuje nejlogičtější řešení: VSECHNA kosmická tělesa jsou dutá. Polární záře a geomagnetická pole planet naznačují, že nejsou jen duté, ale mají vnitřní slunce a polární otvory. Skrz ně silný sluneční vítr z vnitřních sluncí vyzařuje a způsobuje polární záře při kontaktu s atmosférou nad polárními otvory.
Starodávná mapa, která s otvory na pólech počítala
 

To je jen malý (opravdu malý) výčet  vědeckých důkazů. Budeme stále trvat na současném geologickém modelu jako kdysi na názoru, že Země je placatá?...

A co Bible?

 

Aby před jménem Ježíš kleklo každé koleno na nebi, na zemi i pod zemí.Fp 2:10

Tato citace sděluje, že každé koleno klekne – všechna tato stvoření jsou živá – včetně té pod zemí. Má to být narážka na podzemní život? Podobně i zde:

A nikdo na nebi, na zemi ani pod zemí nemohl tu knihu otevřít ani do ní nahlédnout. Zj 5:3

Nevytvářej si modly v podobě čehokoli nahoře na nebi, dole na zemi nebo ve vodách pod zemí. Ex 20:4

Následující verše se moc necitují, ale mohou znamenat otvory na pólech. Pokud ne, co tedy?

Roztáhl sever nad pustotou, a zavěšuje zemi nad nicotou. Job 26:7

Vykroužil obzor nad vodní hladinou, tam, kde je hranice světla s temnotou. Job 26:10

Když budeš obdělávat zemi, již ti nevydá svou sílu. Budeš na zemi bezdomovcem a tulákem. Kain Hospodinu odpověděl: Můj trest je větší, než se dá unést. Hle, dnes jsi mne vyhnal z povrchu země a před tvou tváří se budu muset ukrývat. Budu na zemi bezdomovcem a tulákem a každý, kdo mě najde, mne bude moci zabít. Gen 4:12-14 (ČSP)

V originále znamená termín „na zemi“ spíše „v zemi“ (uvnitř).

Jak to dále souvisí s naší vírou a přesvědčením, s velkým klamem, který má přijít na konci věků, se dočteme v dalších částech.

 

Zobrazeno 21056×

Komentáře

proud

Zdravim,k duty Zemi,mam vazny duvody domnivat se,ze my vsichni jsme naopak UVNITR duty Zeme,a rozhodne ne venku,tam jsou dve slunce,my mame jen jedno "cerny slunce"!......

proud

ps.pro climaxe: nenasel jsem tvou emailovou adresu.........

Zobrazit 15 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz