Kdo má uši, slyš.

Dan Drápal a volby

15. 1. 2013 20:31
Rubrika: Nezařazené

Původně jsem chtěla napsat toto jako odpověď na článek od Dana Drápala "Pro a proti prezidentských kandidátů", ale přece jen by tuto reakci mělo slyšet více lidí a obávám se, že by ji pan Drápal do světa nevypustil. Navíc teď vydal další článek o tom, že ve druhém kole prezidentských voleb bude volik Karla Schwarzenberga. Jako bývalý člen politické strany a jako člověk s velkým respektem na Vás - křesťany má jistě velký vliv.

Osobně jsem přestala volit asi tak před dvěma lety. Předtím jsem tuto činnost považovala za nutnost, za svou zodpovědnost, i když v politice lehce řečeno "plavu" a často jsem svých rozhodnutí ve volební místnosti později litovala. Zjistila jsem, že když se politikou vůbec nezabývám a nesleduji politické debaty, bez kterých se v jiných rodinách neobejdou, jsem o šťastnější a mám o mnoho více času. Neřeším malichernosti a nezabývám se věcma, kterým nerozumím. Jsem přešťastna, že už nemusím patřit do žádného modrého, oranžového či červeného týmu, ale že mohu být v Božím týmu, i když nevhodím hlasovací lístek do urny. A nechápu, proč se někteří křesťané chtějí mermomoci do politiky angažovat. Politika je jen způsob ovládání lidí, záleží na tom, jak to děláte. Ano, spousta z nich Vám řekne, že do politiky vstupují ze zcela jiných pohnutek - humanistických - "pomáhat a chránit". Nic proti tomu, ale "králové tohoto světa" si velmi dobře hlídají, aby byly uplatňovány jejich cíle, nikoliv ty křesťanské.

Nutno dodat, že Bůh má také nějaký plán a ten nám byl zjeven. Copak nevíme, že ke konci času to na naší zemi půjde od desíti k pěti? Určité věci se prostě musí stát, chtě nechtě a žádné volby tomu nezábrání. Ono ostatně kdyby nějaké volby měly něco změnit, tak už je dávno zruší.

Ale k věci - jak jsem zmínila, pan Drápal volí (a v kontextu doporučuje volit) K. Schwarzenberga. Již v prvním ze zmíněných článků přiznává, že je zřejmě Svobodný Zednář, ale i přesto jej to neodrazuje od toho, aby mu dal svůj hlas. JAK smutné, že člověk s takovou minulostí nevidí do tohoto člověka více a zároveň neví, co všechno Svobodné Zednářství znamená. Krátce a stručně - a věřte mi, o tomto vím mnohé - Svobodní Zednáři uctívají Lucifera, jsou to Satanisti. Tento spolek má strukturu o 33. stupních, na které se jednotlivec za své zásluhy dostává schod po schodku nahoru. Jeho "nadřízení" mu tímto dávají více a více TAJNÝCH informací, už od začátku jsou pobízeni, aby následovali světlo, a až kdesi ke konci, než vyjdou úplně nahoru zjistí "úplnou pravdu" - totiž to, že nacvičenými rituály a vším možným symbolismem slouží Luciferovi a je to právě jeho světlo, které následují. Celou dobu je jim také vštěpováno, že oni sami jsou svým vlastním bohem, resp. že se jím jednou stane. To, že je Karel jejich členem nepovažuji za otázku, ale za fakt, jelikož jakožto kníže (šlechtic) nemá moc na výběr nebýt v nějakém tajném spolku. Krom toho je také přiznaným členem Bilderberg Group (podle Schwarzenberga se tam pořádají zajímavé debaty - ke tkeým ovšem obyčejný člověk nemá přístup).

Oba tyto spolky (a ještě mnohé další) osnují zlomyslný plán - jednu vládu, jednu armádu a jedno náboženství - New World Order - Nový světový pořádek. Zní jako Antikristovo království? Ne náhodou.

Upozorňuji, že toto nejsou žádné "spiklenecké teorie", jak je pan Drápal nazývá. Naopak odvrácet tvář od pravdy je marnost. A křesťané si musí uvědomit, že pravda někdy není příjemná ani pro ně.

Jak jsem uvedla výše - volit už nechodím a změním to pouze v případě, že mi Bůh jasně řekne, že chce, abych šla volit a koho. Všichni říkáme, že se necháváme vést Duchem Svatým, kterého osobně nazývám Duchem Pravdy. Vedeme plané řeči o tom, že jdeme Boží cestou a pak se necháváme unést vlastní moudroustí a přemýšlíme nad tím, kdo naši republiku udělá lepší pro život. Případně se také necháme ovlivnit článkem "duchovního vůdce", který se rozhodne své úvahy o prezidentských kandidátech přenést na papír. Ne Boží úvahy, ale svoje.

Všichni Vás neustále vybízí, abychom chodili k volbám, protože je to naše občanská povinnost. Já Vás, milý bratři a sestry, vybízím, abyste k volbám nechodili, pokud Vás o to nepožádá náš Otec. Váš hlas na Jeho plánu nic nezmění, a to ani kdyby Vás bylo nesčetné množství.

 

Zobrazeno 1442×

Komentáře

spitfire

"Copak nevíme, že ke konci času to na naší zemi půjde od desíti k pěti?"

Zatím to jde od pěti k deseti.

JiKu

Zatím to jde od pěti k deseti.

Je o to, CO to.

spitfire

Autorka se taky nevyjadřuje konkrétně.
Jinak s ní souhlasím. Cílem těchto voleb skutečně není žádná změna, nebo lepší republika pro život.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz